onsdag 7 december 2016

Buketthållare oasis

Oasis - billigt och snabbt. Snabba leveranser - Fynda nu! Buketthållare med oasis till brudbuketter. Finns i olika former och storlekar.


Hållaren läggs i blöt i rikligt med vatten och ska av egen vikt sjunka ner och vattenfyllas.

Skapa dina egna buketter till bröllopet. Denna buketthållare används blötlagd till färska blommor. Nedan kan ni se hur en brudbukett binds. Filmen visar inte exakt samma buketthållare men funktioen är densamma och denna som säljs hos kransmakaren. Böjd buketthållare till droppformade brudbuketter.


Grön oasis till färska blommor fungerar som en vattenreservoar och gör det lätt att skapa arrangemang i önskad form. Hos oss hittar ni dekorationer till födelsedag för både vuxna och barn,dopet, olika högtider, festen och bröllopsdagen.

Vi på Kalasdekorationer. Ny brudbuketthållare från OASIS. Modellen är Ladynette. Lämpar sig till hängande blommor. Bind din egen brukbukett och gör vackra blomarrangemang till dukningen.


Vi har allt material som t. Papperspåsar med tryck är effektiv marknadsföring. Serviteur levererar papperspåsar med din logo och profil. Välj mellan olika storlekar, handtag och kvalitéer. Egentillverkade produkter och förmedling av varor till kyrkor, kist- och brickhantering till krematorier, bårhus och sjukhus i Norden. Otroligt vacker brudbuketthållare för er som vill ha lite elegantare.


Används blötlagd till färska blommor. Presentinslagning, blomsterförpackning, påsar och profilprodukter med tryck. Köp enkelt i webbshopen – snabb leverans. Bygg varumärke med emballage!

Själv tycker jag inte så utan säljer gärna hållare och annat material. Det är om inte annat bra att folk fattar vad dyrt arbetsmaterialet faktiskt är. Däremot tar jag inget som helst ansvar för hur resultatet blir när folk ska fixa själva. Och det ingår ingen gratis binderikurs i att jag säljer.


Först skär du till oasis så du får den i vasen. Därefter fyller man på med blommorna. Börja med de stora för att få till en linje att jobba efter.


Till sist täcker du med grönt så arrangemanget ser fylligt ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg