onsdag 28 december 2016

Beväpnad

En man som var beväpnad med järnrör tog sig in ett hus där han pucklade på en kvinna och en man. Polisen hade fått larm om en beväpnad man. Ett fängelse i Nigers huvudstad Niamey attackerades på lördagen av en beväpnad grupp som öppnade eld mot fängelsevakter.


En beväpnad man tog över personer gisslan på en buss i Brasilien under tisdagsmorgonen lokal tid. Efter tre timmar sköts mannen av polis.

En person som misstänktes ha kört bilen anhölls tidigare i veckan för mordförsök, men har nu släppts på fri fot. I nuläget är det inte troligt att det är den personen som har kört bilen, säger åklagaren Sara Toreskog. En ung man har gripits på en skola i Trondheim i Norge.


Han var klädd i militäruniform och beväpnad med kniv och ammunition, rapporterar polisen till VG. Göteborg: Bråk vid krog – en beväpnad med hammare Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Rån mot Malmöbutik (Svenska news): Gärningsmannen var beväpnad med ett pistolliknande föremål och fick med sig en mindre summa pengar.


Flera skott ska ha avlossats inne i lägenheten.

En stor polisinsats har pågått sedan klockan ett. Fortsatt FN-utredning om Hammarskjölds död. Beväpnad man greps efter förhandling TT. JUST NU: Man gripen efter bombhot i tunnelbanan.


Två misstänkta, en man och en kvinna, är gripna. I den kapade ambulansen fanns vapen och misstänkt narkotika. Strax före lunch kapade en beväpnad man en ambulans i området Torshov i Oslo.


En man med vapen har barrikaderat sig i en lägenhet. Insatsen påbörjades under söndagseftermiddagen. Vi har ett utredningsärende i Olofström. Det är inget pågående brott, så allmänheten behöver inte vara orolig, sade Evelina Olsson, presstalesperson vid polisens ledningscentral i Malmö.


Ingen person uppges ha skadats. Mannen har skjutit mot polisen. En massiv polisinsats pågår, enligt Aftonbladet. På torsdagen larmades en polispatrull till köpcentret Emporia.

Detta efter att en maskerad man ofredat flera yngre kvinnor. En man i 25-årsåldern uppgavs på onsdagen ha spenderat natten på biblioteket i Kristinehamn. Senare visade det sig att mannen smitit in när dörrarna till.


Jönköping Ett större bråk vid Torparondellen i natt slutade med att polisen tvingades att skjuta varningsskott mot en beväpnad man i 20-årsåldern. Ren tur att han inte blev skjuten, säger Björn Öberg, polisens presstalesperson. Louisiana State University gick på tisdagen i nödläge och varnade sina elever och lärare för att det kunde finnas en beväpnad person inne på universitetets område: Spring, göm er eller slåss, skrev man på sin webbplats. Maskerad man beväpnad med kökskniv rånade Apotek på kontanter En person har gripits som misstänkt Artikeln fortsätter under annonsen.


Trängde sig in i lägenhet beväpnad med yxa. Hylte De båda männen dök upp hos ett par personer i Torup, med bland annat en yxa som tillhygge,. Nu är det redan den december och bakom dagens lucka i kulturens kalender finns ett spel, ett stort Battle royale.


Larm om beväpnad man på skola. På måndagsförmiddagen fick polisen in oklara uppgifter om att en beväpnad man befann sig på Bäckadalsgymnasiet i Jönköping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg