måndag 26 december 2016

Gängtätning vvs

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gas, olja och VVS -tätning. Sätter ej igen ventiler eller manometrar.


För stadsgas, gasol, VVS -installationer samt de flesta vätskor. Gängtätning för kopplingar. Passar lika bra för VVS -kopplingar som för gas- eller oljeinstallationer.

Tätar utan att blockera ventiler eller manometrar. I praktisk tub för enkel applicering. Lämplig att använda på kopplingar upp till mm. Spricker eller krymper inte. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS -projekt till enkla men smarta.


För fixering och tätning av metallrör och rörkopplingar samt andra cylindriska metallmonteringar. Omedelbar lågtryckstätning för rör och rörkopplingar i metall. Varken kryper, krymper eller orsakar igensättning av system genom sönderfall.


För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade annonser använder vi cookies.

Läs mer om våra cookies. Gas-, olje- och VVS -tätning, ml. Tätning utan lin, linolja eller gängtejp. Går ej att använda till plast. Lin för gängtätning Lin som tätningsmaterial har trots hård konkurrens med modernare material behållit sin förstaplats i över 1år.


Användningsområden är tätning av gas- ,ång- och vattenledningar. Du har kommit till en artikel som utgått ur vårt sortiment. Klicka på knappen se lagerstatus i alla butiker för att se om den finns kvar i din. Nyligen hörde jag en kommentar om att BT skannar marknaden på storsäljare och tar sedan fram en egen variant vilket kan stämma på Loctite 5vs BT VVS -tätning.


Se till att du trycker ner linet i gängorna ordentligt! Med lin samt g packningspasta. På Jula siktar vi högre. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Medelstark gängtätning avsedd för användning av rörmokare vid låsning och tätning av metallrör och rörkopplingar samt andra gängade monteringar.


Fyller utrymmet mellan gängade delar. Här får du möjlighet att handla produkter speciellt utvalda för VVS , bygg- och fastighetsbranschen. Oavsett om det rör sig om en stor ombyggnad eller att bara byta en köksblandare så har vi materialet du behöver.


Vi försöker alltid hålla låga priser och fyller på sortimentet regelbundet. Ett vitfärgat, anaerobt lim med låg hållfasthet för gängtätning på hydrauliska eller pneumatiska anordningar samt gängade kopplingar inom vvs -branschen.

Positionen på de monterade delarna kan justeras under en längre perio till och med vid lågt tryck. Allihopa behöver bestämt det utav de sysslor de är i behov av varje dag. Vi erbjuder ett brett sortiment av gängtätning. Snabb hemleverans Fri frakt till butik.


Köp gängtätning online hos Autoexperten! Som återförsäljare av branschens bästa varumärken erbjuder vi helhetslösningar inom vatten och värme, med allt från material och installation till service och underhåll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg