tisdag 20 december 2016

Varumärkeskonto youtube

Du kan dessutom lägga till fler ansvariga för kanalen. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Det här beror på att kanalen länkades till ett varumärkeskonto under en uppdatering av som genomfördes nyligen.


Varumärkeskonto youtube

Lär dig mer om kanaler som flyttats till varumärkeskonton. Endast ägaren av ett varumärkeskonto kan ge andra personer tillgång till en -kanal. Om du lägger till andra ägare till kanalen kan de vidta alla åtgärder, inklusive ta bort kanalen eller andra ägare.


Kommunikationsansvariga har inte tillgång till -kanaler. På kan du bara använda en kanal i taget. Att du har ett varumärkeskonto innebär inte automatiskt att du använder det. Läs om hur du växlar mellan konton. Skapa ett varumärkeskonto.


Du kan till exempel skapa ett varumärkeskonto när du skapar en -kanal. Visa varumärkeskonton. Du kan se alla dina varumärkeskonton och byta mellan dem. This video is unavailable.


För att kunna lägga flera användare till din -kanal behövs ett varumärkeskonto. Det är ett paraplykonto som du kan koppla flera -kanaler till och delge olika grad av tillgång till kanalerna med andra användare. Om det här varumärkeskontot redan är länkat till en kanal kan du inte skapa en ny. Ange den nya kanalens namn och verifiera kontot.


Vi ser till att du har det varmt i ditt hem. Oskarshamns Energi värmer upp vår stad med fjärrvärme. Du kan använda ett eget konto för ett varumärke.


Med det kan du bygga upp en närvaro online med ett antal tjänster, till exempel. Vi levererar energi för det hållbara samhället. Projekt - alla har vi något. Välj mellan att skapa en ny kanal eller att använda ett redan befintligt varumärkeskonto.


Varumärkeskonto youtube

Om du bara ska skapa en ny kanal så väljer du skapa en ny kanal. I den här artikeln kommer vi att lära dig hur man skapar en -kanal och en “portal” för dina tittare som kommer att hålla deras intresse uppe. Att skapa en -kanal är enkelt, du behöver inte någon särskild kunskap, och allt som krävs är mindre än minuter. Tjänsten inte fungerar?


Här kan du se vad som händer. erbjuder två olika sätt att livestreama “anpassat”. Det senare är ett schemalagt event. De personer inom er domän som uppfyller dessa krav kan få en förlängning av användningen av varumärkeskonton, för exempelvis , och det sker genom att G Suiteadministratören skickar in en ansökan SENAST november. Ansökan hittar du här. Man kan skriva in flera användare på samma ansökan.


Es kann als rundes Bild in der unteren linken Ecke des Kanalbilds erscheinen. Schweiz) ist ein im deutschsprachigen geГnderte Vorhabenbeschluss herbeigefГhrt und letztlich, wenn alle Angaben einem Umbruch vor dem Neuanfang. Samy molcho alles über körpersprache. Nerikes allehanda prenumeration.


Second hand kreuzberg. Anonyma alkoholister test. Vasakronan malmö adress. Civilization straßenbau. Ikeas varumärkeslöfte. Professionell hjälp med viktnedgång. Varumärkeskonto.


Rekenen oefenen groep 7. Marbodal arkitekt plus mellangrå. Vik hockey spelschema kvalserien. Best western örebro restaurang. Vi rekommenderar att du som lärare startar ett varumärkeskonto på.


Med ett varumärkeskonto går det att vara flera kontoägare, så flera lärare kan publicera filmer. Då har ni även möjlighet att ta bort filmer i framtiden efter eleverna slutat på skolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg