torsdag 22 december 2016

Em konståkning 2017

Katarina Henriksson, Svenska Konståkningsförbundets ordförande, blickar mot det nya året och skickar en julhälsning till konståkningssverige. Det franska paret Vanessa James och Morgan Cipres under uppvisningen av konståknings - EM. SVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.


Europamästerskapen i konståkning.

De olika klasserna kommenteras av Cecilia. Matilda Algotsson kom på 18:e plats med 5poäng. Nebelhorn Trophy, Oberstdorf, Tyskland. EM i konståkning – live. Följ även rapporteringen och resultaten hos Sportbladet.


Sändningarna kommer gå på SVToch SVTsamt gå att streama på SVT Play. Mästerskapets hemsida. Här är en länk till mästerskaps hemsida där all information finns.

Streama Konståkning direkt på webben och i våra appar. Tävlingen tar plats i Borås ishall den 11–januari. Synkrokval genomfördes i Mölndal den november–december. ISU arrangerade mästerskapen.


I år är Sverige representerade av tre välmeriterade åkare, med chans på goda placeringar. TV4-Gruppen och C More sänder från tävlingens alla dagar med Katarina Hultling och Filip Stiller på plats att kommentera det europeiska startfältet. Sport 5poäng är nästan tre poäng sämre än personbästat.


Stockholm på Ulriksdals IP för att visa sina nya program för domare och tränare. Emmi Peltonen fick inte riktigt till det i kortprogrammet. Anmälan är nu öppen och ligger i IndTA. Inbjudan Preliminärt tidsschema (uppdaterad) Preliminär deltagarförteckning Skiss över arenan Deltagare Startordning och Resul. Vi har fått in många anmälningar och har tyvärr inte plats för någon reservklass.


Samtliga anmälda i de ordinarie klasserna har fått plats på tävlingen. Nytt sedan vinter-OS i Sotji är att det tillkommit en lagtävling i konståkning där samtliga discipliner ingår. Följande år har den regerande mästaren oftast inte rymts med i VM-laget, då det dykt upp nya, ännu yngre förmågor som är ännu säkrare i sina trippelhopp.


Biljetterna släpps via AXS.

Stöd Malmö Konståkningsklubb när du handlat på nätet. Lärgrupp tillsammans med Sisu Idrottsutbildarna. Vi är mitt uppe i en intensiv säsong där vi har olika möten och då är det viktigt att vi inte glömmer att. Arenan är Finlands största tjänst för webb-tv och -radio.


Live HD-streaming för alla Konståkning event. I år har Dakarrallyt lämnat Sydamerika och avgörs för första gången i Saudiarabien. Den 42:a upplagan körs över tolv etapper och 750.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg