tisdag 13 december 2016

Spice n rice skövde

Om du är sugen på god mat så är spice n rice stället för dig. Du kan finna restauranger baserat på dina valda kriterier, läsa omdöme och boka bord. Om du gör den till din favorit (genom att klicka på dess -ikon), behöver du inte välja igen nästa gång.


Borås Eskilstuna Halmstad Hammarö Skövde Växj. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Spice n Rice Skövde , Skövde.

Sections of this page. Placering på kartan är automatiskt framtagen och kan ev. Kontakta oss så fixar ev. Lägg i min önskelista. En asiatisk restaurang placerad i köpcentret Commerce i centrala Skövde.


Inriktningen är Thai och Vietnamesisk mat. Adress: Hertig Johans Torg 4. Fantastiska Erbjudanden i Skövde. Dagens lunch i Skövde.

Resturanger i närheten. Tyvärr så gick det inte att läsa in lunchmenyn. Lunchfindr är en kostnadsfri tjänst som sammanställer lunchmenyer. Kreditupplysning - Standard 1kr exkl. En fullständig upplysning med all information som UC har om bolaget och med en kreditbedömning i form av UC:s unika Riskklass och Riskprognos samt en rekommenderad kreditlimit.


Inget komplicerat utan enkelt och perfekt när man är hungrig. Regler för bilduppladdning: Bilden måste vara formaten jpg, gif eller png, och måste vara från aktuell plats. Du får inte ladda upp bilder du inte har rättigheter till, som bryter mot lagen eller kan uppfattas som stötande. Hämta informationen kostnadsfritt. Bokslut och nyckeltal.


Alla siffror anges i hela tusental. Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer. Efter bara ett och ett halvt år startade han sin andra, och så har det rullat på. Idag driver han restauranger i Borås, Linköping, Växjö, Skövde och här på Hammarö. En restaurang i Eskilstuna har gått över till franscise.


Konceptet är enkelt – Asiatisk mat, inte så många olika rätter, men de är riktigt bra. Vi har som koncept att erbjuda matgästerna en genuin smakupplevelse av thai och vietnamesisk mat, kombinerad med snabb service och tillagning med öppet kök. Vi presenterar dagens lunch för restauranger och caféer i Skövde - anpassad för smarta telefoner.


Gå med för att skapa kontakt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg