tisdag 6 december 2016

Phu quoc att göra

Phu quoc att göra

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online. Vi förhandlar så att du slipper.


För den som vill utforska ön bortom Long Beach och Duong Dong, så rekommenderar jag att man hyr moped. Trafiken är inte alls lika hetsig här som på fastlandet. Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Vietnam.


Långa och vackra stränder med en ljummen bris som blåser in från ett turkosblått hav. Snart väntar wokade pilgrimsmusslor och en kall öl i solnedgången. Det byggs för fullt som sagt, men redan nu finns en jättefin tvåfilig väg mitt på ön som förbinder den stora staden Doung Dong med sydliga An Thoi.


Bläddra och boka rekommenderade saker att göra och se i Phú Quốc och populära rundturer i Phú Quốc. Lena och Maxime driver resebloggen Ladies Abroad och det är alltid lika spännande att följa med på deras äventyr. Vi planerar vara iväg veckor och jag behöver lite råd.


Efter att ha landat möts du av samma tropiska grönska, sköna klimat och långa ljusa sandstränder som vi lärt oss älska i Thailand. Phu Quoc Upptäck södra och norr tillsammans. Vår dotter på år kommer följa med. Jag har tittat på att köpa en paketresa hos någon researrangör för att göra det lätt för oss och få ett. Det ståtar med idylliska stränder, vackra solnedgångar och en lugn atmosfär som gör det till en populär sommarresa för resenärer från hela världen.


Ett resmål för nyfikna. Tillbringa lata dagar på närmast folktomma stränder, gör dagsutflykter till småöar och njut av havets läckerheter på en servering i solnedgången. Här kan man spendera några timmar på dagen om man vill komma bort från stranden en sväng. Fängelset ligger precis i närheten av Sao Beach vilket gör det perfekt att kombinera med en dag på stranden.


Här finner du finkorniga sandstränder och fantastisk seafood. Förvänta dig att tillbringa mycket tid utomhus, då ön har ett landskap som verkligen bjuder in till vandring och upptäcktsfärder, ensam eller i grupp. För några år sedan bytte familjen livnäringen fiske mot turism och nu sker samma utveckling över hela Phu Quôc.


Vi gillar att det har börjat komma hit turister så att vi kan göra business. Det är roligare här nu när ekonomin är bättre och folk har jobb, berättar Trug Ngan med tolkhjälp från en franskvietnamesisk gäst. Jag har dock en släkting som bor där nere så det har väl bidragit en del till att man vet vad som finns att göra. Denna paradisö är relativt oexploaterad så du behöver inte trängas med andra turister på stränderna. Vill du koppla av, äta god mat, bada, snorkla och dyka samt njuta av en enastående vacker natur har du kommit rätt.


Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att förbättra säkerheten på webbplatsen och för att visa dig personanpassade annonser. Hotellet har två infinitypooler, barnpool, gym och spa. En fisk som jag är helt övertygad om att jag stötte på under min snorkeltur tidigare under dagen. Bungalow med privat pool finns att boka.


Phu quoc att göra

Kanske lite bilder för att göra er avundsjuka också. Vissa rum har en sittgrupp där du kan koppla av. Det finns också rum med balkong eller terrass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg