tisdag 20 december 2016

Fyll i bok kärlek

Hos oss hittar du roliga, intressanta och söta present- och fyll - i-böcker. Gör den personlig genom att beskriva känslor och tankar kring förhållandet. I fyll - i-boken kan du återberätta det första mötet och hur allt kändes då, hur vardagen ser ut just nu och vilka drömmar som finns för framtiden. Den här utgåvan av Älskar dig : en kul fyll i bok att ge till sin älskling är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av.


Fyll i bok kärlek

Det är roligt att notera minnen från det första mötet, den första kyssen, det första grälet (!). I den här fyll - i-boken får båda parterna i paret fylla i sina tankar och känslor. Din älskling känner dig som ingen annan, känner till dina hemligheter, skrattar åt dina skämt och står ut med dina egenheter. Med denna originella fyll - i-bok kan du återgälda allt – komplimanger, ursäkter, tacksamhet – den är det ultimata beviset på er kärlek ! Vilka egenskaper är så underbara.


Vad är kärlek för dej? Boken är rolig och enkel att fylla i, lycka till! En Kärleksförklaring är den perfekta presenten till de nyförlovade eller till brudparet. Mycket bra bok som du kan ge till din stora kärlek ,ett syskon,en förälder eller någon du helt enkelt tycker om! Därför är denna bok perfekt för dig som aldrig vill att din älskling ska glömma bort hur du känner.


Skriv ner era mest älskade minnen, komplimanger och drömmar - låt kärleken flöda! Men jag vill nu passa på att tipsa om en bok som nog kan hjälpa många på traven, ”Min peppbok -för att påminna mig själv om att jag är grym! Fyll - i-bok - Mitt första år.


Ett hem utan en katt är bara ett hus. Exklusiv fyll - i-bok. En personlig gåva fylld av glädje och omtanke. Carpe that fucking diem – En fyll - i-bok för och om dig som förälder. För att planera innan du får barn och sedan för att hitta dig själv igen mitt i allt det nya.


Fyll i bok kärlek

Boken täcker in allt från den sanna bilden av första tiden hemma med barnet till att hjälpa dig blicka framåt och få fatt på dina drömmar. Detta är en bok för dig som vill lära känna dina karaktärer på ett snabbt och lekfullt sätt. Som en Mina vänner- bok men för dina karaktärer.


Du fyller i ett uppslag för varje karaktär. Det finns plats för hela tjugo personteckningar. Böckerna kan vara allt i från Mitt första år- böcker där mamma och pappa fyller i om sitt barn till böcker som dotter eller son ska fylla i till mamma eller kanske resedagböcker. Visa skrivbordsversion. Mor, lilla mor, vem är väl som du?


Med denna fyll - i-bok kan du glädja din mamma och formulera den där tacksamheten som är så svår att klä i ord. Denna bok är en vacker kärleksförklaring. Kärlek är en superkraft för självkänslan! Vi vill peppa dig till att förstå hur viktigt det är att tänka bra tankar om dig själv. Du har rätt att få må bra och känna dig stark!


Peppboken är enkel, intressant och rolig att använda. Ta en paus från annat och skapa stunder då du kan läsa och skriva i boken. Böckerna Godnattsagor för rebelltjejer har sålts i många miljoner exemplar och översatts till språk. Denna makalösa framgång har växt till en världsomspännande rörelse och denna fyll - i-bok har redan förbeställts av människor över hela världen. Allt går att förändra!


När du kom hem – fylla i-boken för alla adoptivfamiljer När du kom hem är skriven till alla som får uppleva det fantastiska äventyr en adoption innebär. Glittertext och lack på omslaget. Alla böcker om kärlek behöver självklart inte vara lyckliga, men det behöver vara en historia som fastnar.


Här är tio av mina favoriter: 1. Den allvarsamma leken av Hjalmar Söderberg fyller 1år i år. Berättelsen om Lydia och Arvid är bland det bästa som finns att läsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg