söndag 25 december 2016

Bästa stranden på zanzibar

Bästa stranden på zanzibar

Profiteer het hele jaar door van de TUI garanties. Sämst: Smörsångarna och de dryga italienarna som ockuperar lyxhotellet vid den nordliga delen av stranden. Pangandaran, Java, Indonesien Där havet möter djungeln Pangandaran har inte samma paradiskänsla som många andra stränder.


Bästa stranden på zanzibar

Men den har mycket annat. Indcen Resor, Jambo Tours, Kenzan Tours, Rosa Bussarna och Äventyrsresor är några arrangörer som har paketresor. Bästa tiden: Året runt utom under regnperioden från april-maj. Vad gäller Matemwe så finns det ställen att bo på som har stolar på stranden så man får första parkett till föreställningen på stranden.


Bo en vecka eller två på ett av de fina hotellen och bada på en ny strand varje dag. Här kan du också få se delfiner om du har tur. Utmärkt läge, hyfsade priser, bra rum, fin pool, frukosten med bästa utsikten över morgontidiga människor som tränar på stranden. Nära till det man behöver. Detta är ett väldigt trevligt budgetalternativ som ger otroligt mycket för pengarna.


Kritvita stränder , turkost vatten, fina rum och en personal som alltid gör sitt yttersta för sina gäster. Tidvattnet är mindre påtagligt här än på andra stränder på ön. Passar: Alla, inte minst par och de som gillar vattenaktiviteter. Går man längre söderut på stranden kan man njuta av en vacker solnedgång i nästan total ensamhet. Var rekommenderas det att man ska bo?


Jag och min kille är båda rätt så rastlösa så vi vill gärna att det ska hända lite. Kan man snorkla och vart är då bäst att bo? Ligg på någon av de milslånga vita stränderna , lyssna på vågorna och sug åt dig stillfullheten och harmonin. Kokospalmerna växer tätt och den pudervita stranden kantas av klassiska fiskebåtar.


Våra hotell håller hög standard och flera av dem har All Inclusive. Nungwi ligger längst upp på den norra spetsen av ön. Två regnperioder och två torrperioder. Zanzibar så underbart som det ser ut?


Läs gästrecensioner och boka den perfekta strandhotellet för din resa. Kitesurfing rekommenderar jag att bo på östra sidan som heter Paje. Här bor du direkt vid de vita stränderna på hotell i modern afrikansk stil. Ett par steg från hotellen kliver du rakt in i det afrikanska vardagslivet med öbor som fiskar, lagar nät och plockar musslor medan barnen leker på stranden.


Litet hotell direkt på stranden i Matemwe på nordöstra kusten. Den enkla standarden vägs till stor del upp av bra rykte med trevlig personal och bra mat. Lukta, smaka och lär på någon av de organiserade turerna.


Gå på guidad vandring i Jozani Forest, med mangroveträsk och bevarad regnskog. Unieke, volledig verzorgde rondreizen voor de beste prijs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg