tisdag 27 december 2016

Ljusrosa soffa

Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Alltid låga priser på Chilli. Handla tryggt på Chilli. Stort utbud av soffor.


Hög kvalitet, billigt och snabbt!

I RoyalDesigns omfattande sortiment hittar du soffor till rätt pris. Fri frakt över 499kr - snabb leverans! Alla sektioner i soffserien SÖDERHAMN kan användas fristående eller sättas ihop till exakt den soffkombination du önskar och behöver, stor som liten. I soffserien SÖDERHAMN sitter du djupt, lågt och mjukt och får extra stöd av lösa ryggkuddar. Dahlia Siss är en elegant soffa i ljusrosa sammet med mjuka linjer och exklusiva detaljer som tygklädda knappar och svarvade framben.


Du sitter mjukt med en lätt, behaglig svikt tack vare elastisk väv i botten och högelastiskt skum i sittplymåerna. Den sköna sittkomforten och det vackra sammetstyget gör Dahlia Siss till en lättplacerad och fin inredningsdetalj likväl som en fantastiskt skön sittplats. Härlig soffa i tåligt ljusrosa tyg som håller för mycket lek och bus.

Passar perfekt att ställa i ett barnrum som behöver en extra sittplats eller som en snygg inredningsdetalj. Chesterfield Royal 3-sits soffa i ett ljusrosa mjukt och skönt sammetstyg, med härlig komfort och god kvalite. Sittdynorna innehåller kallskumstoppning med duntopp för lång hållbarhet! Soffan är plan på baksidan vilket gör den perfekt att ställas mot en vägg.


Svarta svarvade träben. Vi tycker det är lika viktigt att små barn skall få sitta skönt i en soffa eller fåtölj, som sina föräldrar. Därför har vi valt ut ett brett sortiment av bekväma barnfåtöljer och soffor i många härliga färger och former. Den som letar efter en ny soffa har definitivt hamnat på rätt ställe - här kan du verkligen frossa i olika modeller, färger och material och du hittar naturligtvis soffor med överdrag som går att tvätta.


Självklart säljer vi även snygga prydnadskuddar till din nya soffa , så att du kan sätta den slutgiltiga touchen på inredningen. Ett härligt lurvigt och mjukt kuddfodral, inspirerat av fårfällens naturliga och vilda päls. Ger soffan eller sängen en varm och inbjudande känsla och är skön att luta sig mot när man njuter av en liten stund av lugn och ro. Inred barnrummet med en mysig hörna. KATE är en läcker fåtölj i en stilren ljusrosa färg i sammet med svarta höga ben.


Fåtöljen känns nätt och luftig med en hög designkänsla. Carolina 3-sits soffa - Ljusrosa sammet Skånska Möbelhuset är en elegant och intressant inredning som passar utmärkt in i det moderna hemmet. Hej vi säljer en ljusrosa , stor och bekväm soffa.


Kingsley är en stilsäker soffa med snygga detaljer.

Soffkläderna kan man ta av och tvätta. Thunia Siss är en ljusrosa sammetssoffa i mjukaste sammet med eleganta linjer och lyxiga detaljer i howardstil. En stoppad sits ger god komfort och det rundade ryggstödet ger ett bra stöd. Thunia Siss ser ut att vara hämtad direkt från en flott hotellobby och gör det enkelt att uppnå en ombonad loungekänsla hemma i vardagsrummet.


Denna supersnygga soffa i tyg med smala träben och tryckknappar är den perfekta möbeln för att skapa en liten myshörna i barnrummet med! Stilren soffa i härlig rosa färg från Kids Concept. Med sin härliga rosa färg kommer denna soffa garanterat liva upp rummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg