måndag 19 december 2016

Omplacering katt skåne

Jämför produkter inom barn och familj. Hitta lägst pris på hos Pricerunner. För oss är djur individer med en rätt till sina liv – därför ser vi som vår uppgift att hjälpa katter att få leva och må bra. Vi tar hand om dem och adopterar sedan ut våra katter till nya hem.


Omplacering katt skåne

Vi på Husdjurshjälpen. Skåne blev så glada för vi vet att det finns många organisationer där ute som jobbar med omplaceringar och som har det jätte svårt att finna nytt hem till seniorhundar – så vi trodde absolut inte att det skulle gå så fort. En katt är helt beroende av människan för att överleva.


I den svenska faunan finns ingen vildkatt. De smutsiga, magra och skygga katter som kan ses stryka omkring är ingenting annat än övergivna före detta huskatter. Varje år lämnas tusentals katter att frysa eller svälta ihjäl. Det är rent djurplågeri.


Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr. Kolla alla annonser från hundratals. Omvårdnadsavgift är 9kr som inkluderar vaccinering, kastrering samt id-märkning.


För kattens bästa vill styrelsen att det finns balkong i det nya hemmet och Djurskyddslagen kräver att balkongen är innätad. Kom ihÃ¥g: En katt har rätt till sitt eget liv. Katter söker nytt hem! Två ståtliga katter med blänkande päls som gillar att busa, dock på avstånd från oss människor än.


Omplacering katt skåne

Med lite tid kommer de att bli helt trygga. Peppar (helsvart hane) är ca månad och söker sitt hem. Peppar är lite försiktig och behöver ett hem med tid och förståelse och där det finns en annan katt.


Till Sigge söker vi ett lugnt och tryggt hem med minimalt med ensamtid. Han blir ledsen när han blir lämnad ensam så hans nya hem kan ta med honom på det mesta. Två hannar cirka år gamla.


En katt kostar mer an 4kr allt som allt eftersom du behover en del saker till katten ocksa och sedan kostnader till forsakringar, kastrering och allt annat som kommer med agandet av ett liv. En katt behover lika mycket omvardnad som en hund och om man maste valja mellan att tanka bilen eller mata katten ar det battre att vanta tills situationen och ekonomin ar battre. Omplacering sker helst i Skåne.


Att arbeta med omplaceringshundar. FODERVÄRD SÖKES TILL HONA I AVEL i Skåne , Smålan Hallan Blekinge eller Själland. Chihiro är född i mars, så hon är en busig liten källing än.


Omplacering katt skåne

Hon är en charmig och trevlig liten katt , mycket söt, lekfull och atletisk. I våra ögon är katten lika mycket värd oavsett ras eller stamtavla. Genom våra år på nätet har vi jobbat hårt för att höja kattens status i samhället.


Hundar Utan Hem är en ideell förening som räddar och omplacerar avlivningshotade hundar från Sverige och Irland. Hundstallet, som drivs av den ideella föreningen Svenska Hundskyddsföreningen, arbetar för att ge hundar, som av olika anledningar inte har en ägare, en andra chans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg