måndag 5 december 2016

Korfu karta

Boka de bästa rundturerna och aktiviteterna. Praktisk avbokning och kundtjänst dygnet runt. Få ut det mesta av din sightseeing! Upplev staden från vattnet. Boka upplevelserna med bäst omdöme.


Se staden på dina villkor. Alla de bästa turerna på din resa. Utforska stadens alla hörn. Hitta turerna med bäst omdöme idag.


Använd kontrollerna högst upp till vänster för att zooma och panorera i kartan. Grönskan står i vacker kontrast mot det klara, turkosblå havet. Sedermera har ön delat samma öden som de övriga Joniska öarna. Skapa ditt eget spa och smörj in dig med den mineralrika leran vid stranden av Canal d’Amour.


Korfu karta

Vägarna är bra och det är enkelt att ta sig runt på ön. Byn har blivit allt mer populär på senare år, och under högsäsong kan det bli rätt trångt här. I norr och väster hittar du flest sandstränder, medan stränderna på östkusten främst består av klappersten. Flygplatsen erbjuder inrikesflyg med Olympic Air, Aegean Airlines och Sky Express, men de allra flesta flygen under sommarsäsongen är charterflyg. Korfu har många fina stränder.


Boka resan med Apollo - just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell. Du kan bland annat följa med på någon av Apollos utflykter. Vad sägs om en härlig båttur, en dag på ett vattenland eller ett besök till den närliggande ön Paxos?


Korfu karta

Turismen har gamla anor, vilket framgår av litteraturen. Grekiska övärlden och alla ögrupper på en karta. Här är atmosfären lugn och fridfull och dagarna spenderas vid den nästan två kilometer långa ljusa klapperstensstranden.


Gäller alla paketresor samt flygresor på Airtours charterflyg. Rabatten är avdragen i de priser som visas på hemsidan. Du passerar flera byar där tiden verkar ha stått stilla. I slutet av vandringen möts du upp och blir körd till ditt nästa hotell, precis vid stranden.


Korfu karta

Vintrarna är regniga och milda fram till maj, då temperaturen börjar stiga och når ca 21°c dagtid med svala kvällar och nätter. I juni är det tillräckligt varmt för ett dopp i havet då vattnet är ca 21°c. Här får du massor av tips om Kefalonia.


Din sökning på korfu gav företag och du har nått slutet av listan. Karta över Santorini, Grekland Använd knapparna högst upp till vänster för att zooma in och ut i kartan. Med knapparna längst upp till höger kan man växla mellan kartvy och satellitvy. Här är en karta över den vackra och mysiga ön Kefalonia i Grekland.


Du kan zooma i kartan med hjälp av skrollhjulet på musen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg