onsdag 7 december 2016

Bortskänkes i stockholm

Om du fyller i ditt postnummer på sidan inställningar så ser du hur. Behöver du något eller vill du bli av med något? Kom in till bortskänkes , här delar vi med oss.


Bevaka staden du är beredd att hämta sakerna. Skriv därefter ” bortskänkes ” i sökrutan.

Prylar bortskänkes gratis! Bra för miljön och plånboken! Stockholm , välj direktlänken nedan. Du kan också välja angränsande län under din stad på Blocket.


Tre kattungar bortskänkes till djurvänner. De är rumsrena och avmaskade. Alla tre är nyfikna, sociala, busiga och älskar att gosa.

Många saker som lämnas på återvinningscentraler är fullt funktionella och kan användas igen eller lagas. Gör miljön en tjänst och skänk bort det du inte behöver eller leta efter något du kan ha användning för. Att någon skulle skänka bort en häst låter kanske lite konstigt, men helt ovanligt är det inte. Hästen har kanske blivit lite till åren, är svåriden eller så har ägaren inte tid eller råd att hålla hästen. I rapporten presenteras förslag om att skapa ett system för sociala bostäder.


Bortskänkes : Matbord 160. Balkongsmöbler Ikea byrå Jag svarar endast sms,. Sök efter det du vill ha, skänk det du inte behöver. Begagnade möbler bortskänkes på Big Easy ReGive (tm),.


Det är synd att kasta! Jag har en hel del garn som jag skulle vilja skänka. RPS Klass C till skyddsväst. Köpta på Active Armour. Text på deDenna platta i kombination med vår kroppsskyddsväst.


Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton!

De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata. Inredning till klädbutik bortskänkes mot avhämtning. Har fyllt en 5kvm stor lokal med hyllor, bänkar, provrum, speglar, skyltdockor, torso osv osv.


Förvaras i lagerlokal i Arninge Industriområde och är i behov av lite kärlek i form av tvätt! På denna sida bara bortskänkes. Schaktmassor bortskänkes mot hämtning ca 1kubik i sköndal.


Soffa bortskänkes mot upphämtning! En del är upplockade och står staplade, en del ligger fortfarande kvar på marken. Ni får själv komma och hämta dem. Plattorna finns centralt i Trelleborg. Först till kvarn får bordet!


Pallen har förvaring för noter! Flera bilder kan meilas vid intresse! Maila gärna, så mailar jag tillbaka eller ringer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg