onsdag 28 december 2016

Digital språket

Digital språket

Stort utbud av ramar och fotoalbum. Bra priser och snabba leveranser. Här hittar du allt för dina väggar och mer därtill. Spara en massa pengar här!


Här finns övningar och länkar till språksidor på Internet. De bästa resurserna på digitalasparet. Den här sidan hjälper dig att hitta webbsidor, där du kan studera och träna. På huvudsidan för varje bok hittar du också ordlistor.


Uppsatser om DIGITAL SPRåKET. Meddela mig om vidare kommentarer via e-post. Det är en serie som handlar om nyinflyttade Ali och hams grannar. Kunskap genom gratis spel som spelas online för alla elever i skolan. Samla poäng i pedagogiska spel och få utbildning på köpet.


Digital språket

Romani har talats i Sverige i åtminstone 5år. I veckans avsnitt får Språket besök av den nya läsambassadören Bagir Kwiek, som ska få fler att läsa och. Klicka på grammatik och öva ! Safir är sida där det finns många bra övningar. Modul är lättast och för dig som är nybörjare. Modul är svårast och för dig som har kommit långt i. Nu drar andra gruppen igång och ikväll möts vinnarna från förra året, Parisa.


Skapa unika och självrättande digitala prov till alla dina elever på mindre än en minut - helt gratis. Lexin är en kombination av lexikon och ordböcker som har tagits fram för användning i primärt invandrarundervisning. Lexikonen finns tillgängliga både. Ett formellt brev är ett brev du skriver till någon du inte känner. Det kan vara ett företag, en myndighet eller en skola.


Här är en film där jag ger exempel. Viljas digitala bokhylla är lättläst skönlitteratur, biografier och faktaböcker för elever som lär sig svenska. Bibliotek med digital - och ljudböcker. Gleerups heltäckande digitala läromedel för 1-finns i svenska, matematik och engelska.


Digitala läromedel för lågstadiet. Adresser, telefonnummer och kartor till alla företag och personer. Hitta med hjälp av vägbeskrivningar och gatubilder. Erbjudanden för individuella privatlektioner. Skapa en begäran om privatundervisning i matte, engelska, tyska osv.


Er lokala elektronik butik på nätet. Snabba leveranser Kunskap och service du inte är van vid! Temat är hållbarhet på Godisfabriken.


Gavlegårdarna bygger två hus på Godisfabriken med temat hållbarhet utifrån tre perspektiv: det sociala, det ekologiska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg