måndag 5 december 2016

Digilär logga in

Digilär gör smarta digitala läromedel som helt och hållet ersätter tryckta läroböcker. För mellanstadiet årskurs 4- högstadiet årskurs 7-och gymnasiet. Vi på Digilär var först i Sverige med ett heldigitalt läromedel.


Digilär logga in

När du har loggat in ser du direkt om dina läromedelslicenser fortfarande är aktiva – då finns läromedlen tillgängliga som ikoner på din hemskärm. Lär dig hur Digilär fungerar. Kontakt Skicka en fråga till oss.


Fysik är första delen i vårt ämnesblock i Digilär Fysik för gymnasiet. Det är ett läromedel som självklart utgår från det centrala innehållet i kursplanen enligt Gy 11. Här finns allt vad man kan förvänta sig: innehållsrika texter, ett förstklassigt bildmaterial och ett omfattande studiematerial. Här nedan hittar du en snabbguide som visar hur du kopplar ihop kontona.


I dag lyssnar ungefär procent av eleverna på inlästa texter i Digilär. Med nya Digilär finns uppläsning tillgängligt på allt innehåll, det gäller som förut alla läromedelstexter men nu även fördjupningar, frågor, uppgifter och arbetsflöden. Uppläst ljud kan sättas igång med ett klick i hela Digilär.


Om Mediapoolen Västra Götaland AB. Mediapoolens främsta uppgift är att leverera ett kvalitetssäkrat innehåll till våra kunder. Vklass är en skolplattform för elever, lärare föräldrar och skolledning. För att kunna logga in på itslearning måste du ha ett användarnamn och lösenord som du får av din utbildningsorganisation. Observera att du inte får berätta ditt lösenord för andra.


Hos Specialpedagogiska skolmyndigheten får du stöd när du skapar lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga för alla. Innan köpte ägde Spiltan procent av Digilär. Enligt Breakit värderade investmentbolaget Digilär sin andel till 1miljoner kronor.


Du kan ta reda på vilken tjänst du har utifrån den e-postadress och det lösenord du loggar in med. Om du till exempel använder ditt outlook. O3Home, Personal eller University.


Läs mer eller titta på ett videoklipp om hur du loggar in på Office 365. Har du tappat bort dina inloggningsuppgifter? Logga ut från startsidan och prova igen. Använd länken Glömt lösenordet och följ instruktionerna. Du kommer att få uppgift om ditt användarnamn och en länk så att du kan skapa ett helt nytt lösenord.


Du kan sedan logga in direkt med ditt nya lösenord. Information Välkommen till Lernias lärportal. Villkor vid köp av E-böcker från Digilär AB.


Digilär logga in

Vid köp i Hermods webbutik av E-bok som är utgiven av Digilär AB gäller särskilda villkor. I samband med att du godkänner Hermods villkor vid ett köp, via Klarna checkout, så godkänns samtidigt Digilärs licensvillkor. Här finns ett stort material att välja ur till undervisningen med texter, bilder, uppgifter och skönlitteratur.


Mynewsdesk är Nordens ledande plattform för digital PR. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Jimmys kontakter. Jimmy har angett jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck.


Alexandra har angett jobb i sin profil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg