måndag 12 december 2016

Kiev att göra

Boka populära rundturer på Viator. Snabb och enkel köpprocess. Vi förhandlar så att du slipper. Skyscanner har listat måsten som du inte får missa i den ukrainska huvudstaden.


Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Ukraina.

Man ska verkligen passa på att äta, prova, botanisera och beställa in. Det var väl i så fall den stora nackdelen mad att åka ensam som jag nu gjorde, att lusten att utforska restauranger minskar radikalt. Det brukar vara för att de är vackrare och mer intressanta än vad jag har fattat innan. Eller att de är, vad jag tycker, beskrivet på ett sätt i guider, tidningar och bloggar som inte ger dem den rättvisa som de förtjänar.


Guldkupoler och blänkande spiror sticker upp på de skogstäckta bergen över den breda Dnjepr-floden. Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att förbättra säkerheten på webbplatsen och för att visa dig personanpassade annonser. Klicka här för att läsa mer eller kontrollera dina inställningar.


Genom att klicka på eller navigera på webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.

Behöver nu lite tips på sevärdheter, saker att göra , priser på saker, valuta etc. Kiev är en sådan stad. Vi ska bo hos någon släkting till farsan. Jag gillar lite mer underground grejer och natur och kanske inte kolla på fina byggnader haha.


Vi tänkte såklart besöka Tjernobyl också och undrar om nån har erfarenhet av nån bra dags-tour man kan ta? För att gå till vattenparken och parken om vänskap av Peoples. Här finns flera kupoler än i Moskva, vacker arkitektur, god mat och en vänlig befolkning. Vidare bör det ägna tid att utforska St.


Sophia och S: t Vladimirs katedral, ett arkitektoniskt monument av huset med chimärer, Apoteksmuseet. Följ med och få lite reseinformation om att resa i Ukraina. Sök efter restauranger, hotell, museer med mera. Avsnitt på den här sidan.


Boka dina aktiviteter på nätet i förväg. UNESCO:s världsarvslista. Stämningen är hög och det är lätt att stanna till långt in på morgonen. Jag har däremot ett tåg att passa.

Tåget till Odessa avgick kvällen innan från Moskva. En känsla som förstärks av att inga fönster går att öppna. Krigsmuseet är ett måste! Holodomor memorial är också sevärt.


Rekommenderar att pröva Borscht (ukrainsk soppa). Finns en del spännande alkohol, typ ukrainsk cognac och vodka smaksatt med honung och peppar och annat. Har du möjlighet att besöka Tjernobyl tror jag det kan vara intressant.


Rundturer i Ukraina, saker att göra i Ukraina, aktiviteter och turistattraktioner i Ukraina. Bläddra och boka rekommenderade saker att göra och se i Ukraina och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg