söndag 11 december 2016

Delimundo boka bord

Bord av hög kvalitet till låga. Vi säljer brickbor satsbor barbor sminkbord och soffbord. Flera olika modeller och priser. Välj och vraka bland våra bord och möbler. Välkommen in redan idag!


Delimundo boka bord

Vi har bord och världens bästa varumärken till rätt pris. Hos Nordic Nest hittar du skandinavisk inredning och design för hemmets alla rum. Mando är en så kallad drop in-restaurang, som man besöker när andan faller på.


Vi hanterar enbart bokningar för personer eller fler. Börja gärna med en drink vid bardisken! Smak, glädje och grym mat i en härlig asiatisk kombination serverat Stureplansgruppen i Niklas gamla lokaler på Regeringsgatan 66.


På Asian Post Office serverats. Men vid vissa tillfällen, när det gäller ett större sällskap etc. I dessa fall går det bra att fylla i vårt formulär nedan, så hör vi av oss inom kort för att försöka hjälpa er med era önskemål.


Här bokar du online för sällskap upp till personer. Ring eller maila oss för att boka bord. Planerar ni en middag för personer eller fler? Tveka inte att höra av er på mail eller telefon.


Delimundo boka bord

Tänk på att bordet inte är reserverat förrän du erhållit en bekräftelse. Vi återkommer så snart som möjligt och alltid inom timmar. Har du inte fått en bekräftelse inom timmar ber vi dig kontakta oss via mail eller telefon. Sydamerikansk mat på vårt sätt. Observera att man inte kan boka bord på lunchen.


Limundo - više od aukcije Meni se stvarno život promenio otkad sam na Limundu! Ne samo da sada mogu da priuštim sebi mnoge stvari koje ranije nisam mogla, da se. Vid sällskap om personer eller fler så önskar vi att ni förbeställer maten senast två dagar i förväg. Boka bord online på Rivals Bistro - Middag alla dagar i veckan eller boka brunch lördag eller söndag. Följ oss på våra sociala medier.


Delimundo boka bord

Vissa bord går endast att boka via telefon, ring för säkerhets skull restaurangen för att vara på den säkra sidan! Vi besvarar inte frågor som ställs i kommentarsfältet vid internetbokning. För hjälp med ovanstående, kontakta oss via mail eller telefon! Klicka här för att boka online.


Baren Kom förbi på en cocktail eller något. Här kan du boka bord online för sällskap om max personer. En riktigt bra kvarterskrog gör mer än serverar mat och dryck.


Den är en knutpunkt i sitt närområde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg