fredag 9 december 2016

Ilta sanomat

Uudeksi pääministeriksi nouseva Mihail Mishustin, 5 on Venäjälläkin melko tuntematon hahmo, mutta hänen kerrotaan onnistuneen tehostamaan veronkantoa ja uudistamaan pahamaineista verovirastoa. Kotimaan ja ulkomaan uutiset aina tuoreeltaan. Tuoreimmat uutiset, puhenaiheet ja ajankohtaisimmat artikkelit.


Lue uutiset ja osallistu keskusteluun! Suomen suurin ja laadukkain urheilumedia.

Tinkimättömät taustajutut, tunteikkaat reportaasit, asiantuntevat analyysit. Barnen skulle ha tagits hem utan sina mammor. Uutisia tuntia vuorokaudessa. Perheenäiti yllättyi, kun lapsen ruveksi luulema tumma piste paljastuikin sääreen pureutuneeksi punkiksi. Poliisi pyytää havaintoja 16-vuotiaasta Saanasta hätänumeroon Saanaa ei ole tavoitettu maanantain 13.


Näkökulmia yhteiskuntaan, kulttuuriin, hyvinvointiin ja tieteeseen. Laadukkaita timanttiartikkeleja ja koukuttavaa datajournalismia. Lue tarinat kuvien takaa #128071; linkin.

Miksi murhaajille sataa kasoittain rakkauskirjeitä? Entä miksi nainen rakastuu väkivaltarikolliseen? Psykiatrisen vankisairaalan vastaava ylilääkäri Hannu Lauerma ei ota kantaa yksittäisten henkilöiden motiiveihin, mutta mainitsee muutaman tunnetun selityksen ilmiölle.


Jari Sillanpää sai tuoreimmat rikossyytteensä huumausainerikoksista torstaina. Samassa kokonaisuudessa huumausainerikoksesta on syytteessä myös 48-vuotias mies, joka toimi toimitusjohtajana terveysalan yrityksessä. Jos se on kiinnostavaa, se on Ilta -Sanomissa. Tre Kronor vinna VM-guld.


Och i slutet blev tittarna överrumplade – av Mika Zibanejads språkkunskaper i segerintervjun. Sanoma Utbildning är ett läromedelsförlag som ger ut marknadens ledande läromedel, tryckt som digitalt. Prova våra digitala läromedel gratis i dagar!


Kaikki ilmaiskanavat samaan aikaan ruudulla. Muistiliitto haluaa tänäkin vuonna rakentaa muistiystävällistä Suomea ja muistuttaa siitä, että muistiasia asia on kaikkien asia. Yhdenvertaisuus paranee, kun palveluja tarjotaan samoin perustein eri puolilla maakuntaa. Psykoosilääkkeet saavat Alzheimeria sairastavat kaatuilemaan – Tuoreen tutkimuksen mukaan ne aiheuttavat kohonneen riskin päävammoihin ”Mulla on hirveä ikävä” – Kalajoen rauha järkkyi: pienen vauvan äitiä ja isää epäillään raa’asta murhasta Poriin palannut Jaakko Hyvönen nousee maajoukkueeseen – ”On hienoa.


Ilta-Sanomat är Finlands näst största finskspråkiga dagstidning samt största kvällstidning. Ilta-Sanomat utkommer sex dagar i veckan (måndag t.o.m. lördag), lördagstidningen som har en Plussa-bilaga säljs hela helgen.

Utrikesminister Pekka Haavisto (Gröna) försökte förmå ministeriets konsulära chef att flytta finländska flyktingbarn från lägret i al-Hol till Finland i en hemlig operation, rapporterar Ilta-Sanomat som hänvisar till flera anonyma källor inom Utrikesministeriet. Kirjoita hakukenttään haluamasi hakusana tai -sanat. Jos sanoja on useita, täsmennä hakua sitaatein (esim. presidentti Sauli Niinistö).


Vastaa kymmeneen kysymykseen päivän polttavista aiheista! Lisää kysymystä Koti-valikkoosi! Yhteydessä kulkee kolmessa eri kerroksessa Kainuun uudessa sairaalassa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg