torsdag 2 november 2017

Magplatta hockey

Fri frakt och retur till butik öppet köp i 3dagar 2-dagars. Vi levererar bandy- och hockeymaterial till olika klubbar, företag och privatpersoner både i och utanför. Hej Säljer blandade hockey skydd.


Att ha magplatta är ett väldigt individuellt önskemål. Ett komplett nybörjarset som kan spelas med både ute och inne. Målvaktskit från CCM för utomhusbruk. Innehållande benskyd plock, stöt och magplatta. Detta gäller följande utrustning: Magplatta Benskydd Plock Klubbhandske Dessa styrs av behov och skall alltid godkännas av föreningen innan inköp.


Lämnar individen föreningen under pågående säsong erlägger man även de resterande. Köp målvaktsutrustning för innebandy på nätet. Här finns snygga och säkra målvaktshjälmar och knäskyd liksom slitstarka tröjor och byxor, i storlekar och.


Därför uppmanar vi alltid våra kunder att ha en komplett uppsättning av skyddsutrustningen från dag ett. I det här avsnittet hittar du ett brett utbud av skyddsutrustning för hockey. När man provar ut axelskyddet är det viktigaste att axelskållorna sitter mitt på axlarna.


Skyddet bör också ha förstärkningar vid nyckelben, bröst och ryggrad. De flesta modeller har justerbara remmar för att anpassa skyddet så att det sitter ordentligt på kroppen. Hockey Monkey vid avhämtning av varor.


Magplatta hockey

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig. Målsättning: Erbjuda en stimulerande och rolig fritidsaktivitet för barn, ungdomar och vuxna. Utbilda alla som vill lära sig spela ishockey i IK SÄTRA. Bauer Supreme 1axelskyd för spelaren som söker en anatomisk och tight passform med bra rörlighet och skydd i närkamper i hockey. Förformade kåpor över axlar och biceps.


Innermaterial i fuktavvisande mesh samt löstagbar magplatta. I alla fall inte när det gäller hockeyutrustning för någon som är 8-år. När man ska välja utrustning är det en hel del man ska tänka på.


Magplatta hockey

Varumärket Salming har fått sitt namn efter den legendariske hockeyspelaren Börje Salming. I vårt utbud online finns utrustning för innebandy, löparskor. Postens nya regler, EJ levereras mot postförskott.


Det gäller därför att vara väl skyddad på isen, och när man väljer sin utrustning måste man ha vissa saker i åtanke. Sections of this page. Klassisk CCM-byxa med en anatomisk passform. Byxan är utrustad med ett inre bälte och en justerbar magplatta för att säkerställa en optimal passform och maximalt skydd.


Magplatta hockey

Byxan är även utrustad med JDP-kåpor och D3O vid höfterna samt en gjuten PE-kåpa vid njurskydden för ett mycket gott skydd. Halvcompositklubbor tidigast från U-12. En vanlig klubba som är anpassad efter spelarens styrka och ålder är ALLTID att föredra!


Skridskor som medger rörlighet och smidighet rekommenderas varmt. En bra funktion går före pris. Nu är det dags att betala deltagaravgiften för kommande hockeysäsong. Henke” kom upp stort i den första matchen, svajade något i den andra för att sedan bli helt matchavgörande i det tredje mötet, där Ottawa masserade hans benskyd plock, klubbhandske och magplatta med skott.


Nu har du möjlighet att handla direkt från oss utan mellanhänder. Vi erbjuder er dessutom vårt fulla sortiment utav fantastiska bandyprodukter. Håll kontakten med vänner, familj och andra som du känner.


Dela foton och videoklipp, skicka meddelanden och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg