onsdag 1 november 2017

P3 digilistan låtlista

Topplisteprogram där du hör låtarna som strömmats, laddats ner och köpts mest i Sveriges den senaste veckan, varvat med fakta om artisterna. Detta är listan med den aktuella musiken som spelas i P3. Varje fredag uppdateras listan baserat på musikredaktörernas spellistemöte.


Klicka här: P:s samlade Spotifylistor. Låtlista från Pdirektlänkad till Spotify. Nedan finner du de senaste spelade låtarna från Pdirektlänkade till Spotify, iTunes, Grooveshark, Rdio, och WiMP. Spotifyspellistan innehåller de senaste 4spelade låtarna från Poch uppdateras så snart en ny låt spelas.


Programmet byter därmed namn till Digilistan. Den lista som hörs i Digilistan bygger på rapporter från samtliga svenska nätbaserade försäljningsställen av betydelse och innefattar nedladdning av hela låtar till datorer, mediespelare och mobiler. Den första Digilistan hörs söndag januari klockan 12. Listan baseras på de mest nedladdade låtarna varje vecka.


P3 digilistan låtlista

Här på NostalgiListan kan du lyssna och titta på både gamla och senaste Digilistan. Digilistan är ett av P:s populäraste program med nära en halv miljon lyssnare varje vecka. Nu ändras underlaget för listan för att ge en bättre helhetsbild av musiklyssnandet i Sverige, som allt mer sker via strömmade musiktjänster. På nätterna samsänder Ptillsammans med Pprogrammet Vaken med Poch P4. Psänder ut både flödesradio och producerar poddar.


Pbestår av huvudkanalen P, den lokala radiokanalen i Malmö, PDin Gata och webbkanalen PStar som primärt riktar sig till den yngre P-lyssnaren. Finesse (Remix) med Bruno Mars featuring Cardi B. Tillgängligt med en prenumeration på Apple Music. Ett av de mest kända radioprogrammen som spelas in i Norrköping, P:s topplisteprogram Digilistan , kommer att flyttas till Göteborg.


P3 digilistan låtlista

Från och med den januari ska Hitlistan i stället kallas för Digilistan. Sök bland andra digilistor till höger genom att välja ett datum. Nya listor läggs till varje vecka. Vinyl FM är en radiostation för dom största hitsen som någonsin gjorts.


Fantastisk musik som aldrig blir gammal, med artister som Abba, Michael Jackson, Madonna. Mer musikk fra PBest akkurat nå. Spillelista er fylt opp med ukas låt-anbefalinger! Sissel Kyrkjebøs rake motsetning. MÅNEDENS URØRT: Daufødt brøler sint punk i trynet ditt, elsker MGP Jr.


P3 digilistan låtlista

Føler mig selv 1med Andreas Odbjerg. P:s radioprogram Digilistan , där de populäraste låtarna på den digitala marknaden listas, har de senaste veckorna baserat sina listor på ofullständig data då Apple inte längre vill förse Digilistan med statistik över antal sålda låtar i iTunes. Skön, rolig och viktig radio med ett innehåll att skratta åt, reagera på, sjunga med i eller städa till. Vi satsar på ett brett programutbud där en del program tilltalar många olika sorters människor medan andra är lite smalare.


Kanalen som ger dig en mix av musik genom årtiondena till i dag. Sveriges Radio Pär radio för och av unga människor i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg