måndag 2 juli 2018

Befruktning synonym

Assisterad befruktning utförd utanför den subventionerade vården bekostas av de enskilda som i många fall skuldsätts för livet eller tvingas låta bli att skaffa det barn man så innerligt önskar. Rösta istället igenom en förändring så att ensamstående kvinnor får tillgång till assisterad befruktning i Sverige. Sveriges största sökmotor för det svenska språket.


Att cp-skadorna är fler hos provrörsbarn hänger samman med att konstgjord befruktning ofta leder till tvillingar eller fler foster, så kallad flerbör förklarar Wennerholm. Det betyder till exempel att man inte kan få ersättning för konstgjord befruktning om man redan har barn och inte heller skönhetsoperationer. Mer information om befruktning.

Vi har totalt tre synonymer till befruktning , men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för befruktning , men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu. Menstruationscykeln pågår i snitt i dagar och ungefär dagar före mens sker ägglossningen då det finns chans för befruktning. Men ändå agerar landstingen olika när det gäller möjlighet till assisterad befruktning. Nedan hittar du rätt svar och synonym på befruktning Korsor om du behöver mer hjälp med att avsluta ditt korsord fortsätter din navigering och prova vår.


Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Det är ofta resultatet av konstbefruktning eller andra komplicerade. Klicka på länken för att se betydelser av fortplantning utan befruktning på synonymer. Mina listor Korsordshjälp m.

Vi har totalt en synonym till konstgjord befruktning , men tyvärr inte några antonymer, registrerad i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns tyvärr inte varken någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för konstgjord befruktning inlagda i vår databas ännu. Befruktning på svenska med böjningar och exempel på användning. Synonymer är ett gratislexikon på nätet. Hitta information och översättning här!


Självbefruktning synonym , annat ord för självbefruktning, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av självbefruktning självbefruktningen självbefruktningar självbefruktningarna (substantiv). Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse. En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet.


Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är befruktning synonymt med pollinering, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart. Vad är en synonym och ett motsatsord?


En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt. Provrörsbefruktning synonym , annat ord för provrörsbefruktning, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av provrörsbefruktning provrörsbefruktningen provrörsbefruktningar provrörsbefruktningarna (substantiv).


Ibland kan det vara svårt att hitta synonymer till ord. Allt för att göra din vardag enklare. En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord.


Alla ord är sorterade i bokstavsordning. Självpollinering synonym , annat ord för självpollinering, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av självpollinering självpollineringen självpollineringar självpollineringarna (substantiv).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg