måndag 2 juli 2018

Viskan spa

Låt kropp och sinnen koppla av i det japanska badet på Yasuragi. Vårt bad har både varma källor inne och ute. Låt söndagen bli en vilodag. Kom till oss redan kl.


Viskan spa

Fråga den främsta spådamen. Våra andliga vägledare ser det som sin uppgift att hjälpa till! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Viskan Spa designar och bygger våra spabad för svenska förhållanden. Det är mycket glädjande att så många, på så kort tid har upptäckt fördelarna med oss. Välkommen in för att bli inspirerad! Nu finns Viskan Spas nya huvudkatalog att bläddra i. Se hela vårt modellprogram och läs om fördelarna med våra svensktillverkade spabad. För att bläddra i en digital version av katalogen, klicka här.


Viskan spa

Viskan SPA har valt att göra sina kar lite djupare, vilket kan vara en fördel för lite längre familjemedlemmar. Filter och tillbehör för Viskan Spa. Inte nog med att ordet spabad får tankarna att sväva iväg till avkoppling, lugn och återhämtning, är även ett Viskan-spa en samlingsplats för familj och vänner. Spabad från Viskan spa.


Med plats för många bubblar det lätt upp till skratt och härliga minnen. Viskan har också förbättrat sina jets för varierande massage och ökad hållbarhet samt att man kan stoltsera med marknadens tjockaste skal. Viskan på kort tid slagit sig in som en av marknadens bästa spabad. Från 9kr per person, inkl. Läs mer och jämför pris hos oss.


Verksamhetsbeskrivningen för. Mer info om våra Spa hittar Ni under fliken Viskan Spa. Det är väldigt kul att deras drivande utveckling har upptäckts av så många, på så kort tid.


Sidan under uppbyggna bilder och mer reservdelar kommer inom kort. Vare sig om du är ute efter det lite enklare badet eller om du vill gå all-in med ett stort spa med plats för hela familjen eller dina vänner så är vi säkra på att hitta något som passar. Jag har dock badat i några olika bad och fastnat för Viskan och kommer att köpa ett nu i Maj. Finns det någon med Viskan här på forumet så får ni gärna skriva en rad om vad ni tycker om det.


Mitt dilemma är bara vad jag ska välja? Ett bad med liggdel eller utan liggdel? Det lutar nu starkt mot att det blir ett Viskan Lindö. Du får belysning i fast eller växlande sken och du får ett vattenreningssystem med antibakteriell slang och ozongenerator för enklare skötsel och underhåll. Kort och gott, du får ett bad att trivas i. Tack för att du valde ett spabad från Viskan Spa.


Vi hoppas att du ska få många härliga och avkopplande stunder i ditt nya spabad. I denna installation- och bruksanvisning finner du information om hur du använder och underhåller ditt spabad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg