fredag 2 december 2016

Billiga ramar

Bästa servicen och utbudet, välkommen! Ring oss direkt så hjälper vi dig! Handla direkt online eller i butik! Letar du efter prisvärda ramar? Besök oss i butik eller på nätet!

Vi har det du behöver. Ramar i olika material och utföranden. Stort utbud av väggdekor. Jättesortiment kvalitetsfälgar till lågt pris. Köp ramar online idag!


Våra billiga ramar har god kvalité trots de låga priset och det är därför just vårat sortiment av ramar troligen kommer passa dina behov oavsett vad det är. Hitta dina små och stora ramar billigt här hos oss.

Ramen passar utmärkt när du till exempel ramar in barnens konstverk, bilderna från semesterresan eller släktträffen. De ramar du hittar hos oss passar till alla typer av bilder och foton, från små och stora skolbilder på barnen till större affischer och posters. Du kan även hitta paket med flera matchande ramar , som är perfekta när du vill hänga upp bilder på familjen. Du hittar till exempel ramar i former av bokstaven a, men även päron- och äppelformade ramar.


Ett tips är att mixa och matcha olika ramar för att på så sätt skapa något mer unikt. Har du några fina familjebilder eller semesterbilder som bara ligger i byrålådan, varför inte hitta en fin ram hos oss och rama in bilden för att kunna skåda den på byrån eller vid sängbordet. Hos JYSK hittar du en rad dekorativa tavlor och ramar till hemmet. Söker du mindre fotoramar, stora ramar , guldramar, ramar som håller ett visst mått, som t. Våra ramar och bildhållare låter dig rama in detaljer såväl som porträtt och landskap, i färgglada eller milda svartvita skalor.


Med en träram i vitt eller svart blir det bilden som får ta för sig och som sätter känslan. Oavsett om du letar efter en högkvalitativ ram för något väldigt speciellt som har gott i arv i familjen eller om du söker en billig , men robust, lösning för att rama in viktig företagsinformation: Vår service kommer att imponera! Framkalla eller förstora bilder. Smarta lösningar som gör vardagen enkel och rolig både på kontoret och hemma.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris.

Alla ramar från rambutiken. De allra flesta av våra fotoramar har dessutom såväl ett stödben så att de går att ställa på exempelvis en hylla som ett väggfäste så att de går att hänga upp på väggen. I vårt sortiment hittar du allt från billiga ramar till exklusiva ramar för alla smaker. Om du vet vilken design du vill ha blir shoppingen förstås extra enkel. Oavsett om du vill rama in ett vackert vykort, en av barnens teckningar, eller något annat, kommer rätt ram att framhäva bilden precis på det sätt du önskar.


Har du testat någon gång att byta färg på ramen , och se vilken skillnad det gör för motivet? Här hos oss på Framia hittar du alla typer av ramar , allt från en enkel och tunn ram till lite tjockare ramar i vackra material. Hitta rätt ram till dina foton, teckningar, posters, diplom och annan konst till bra priser. Träram med glas, vit syrafri passepartout (missfärgar inte bilden) och MDF-bakstycke. Ramen kan användas liggande eller stående, beroende på vad som passar motivet bäst.


Innermått för passepartout: B8xHcm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg