torsdag 2 mars 2017

Puma släkte

Hos oss hittar du över 1trendiga styles från Puma. Brett sortiment av toppmärken på Stylight. Pumans närmaste släkting är arten jaguarundi, som i nyare systematiska avhandlingar räknas till samma släkte ( Puma (släkte )). En relativt nära släktskap finns även till geparden, som tidigare räknades till en egen underfamilj bland kattdjuren. Research and shop all the latest gear from the world of Fashion, Sport, and everywhere in between.


Puʹma, släkte kattdjur som omfattar två arter: puma och jaguarundi.

Vill du få tillgång till hela artikeln? Puma ( Puma concolor) är ett stort kattdjur som lever i Syd- och Nordamerika. Man trodde ett tag att puman var en lejonhona, därav namnet bergslejon, men den är inte ens släkt med lejonet. Den är släkt med vår huskatt och tillhör släktet Felis. En av anledningarna är att den anpassat sig till alla olika miljöer.


En annan är att den, precis som våra katter, spinner på på in- och utandningen. De kallades bergslejon av nybyggarna som trodde pumorna de stötte på var lejonhonor. I artens utbredningsområde finns flera andra beteckningar för den.

Namnet puma kommer från språket quechua. Handla produkter från Puma. Fri frakt och retur till butik öppet köp i 3dagar 2-dagars leveranstid. Låt dig inspirerad av Puma. De mest populära modeartiklarna.


Good value and fast shipping - Free Shipping as of 99€! Puma Det här är en förgreningssida som listar artiklar associerade med titeln Puma. Puman har visat bra egenskaper på att anpassa sig till omgivande klimat genom att den finns både i strängt kyliga som i tropisk värmeområden.


Vanligaste bytesdjuret är hjortar, mindre däggdjur samt fåglar. I vissa regioner har det visat sig att puman även kan försöka fånga fisk men det är ovanligt. Den primära skillnaden mellan båda djuren är att leoparden har svarta märken i hans kropp, medan pumas kropp är av renbrun färg. Båda är de stora katterna med olika gener.


Puma kommer från genen Puma , medan leoparden kommer i släktet Panthera. Med sig tog de inte bara hälften vardera av företaget, utan denna brytning verkar också ha delat hela släkten Dassler i två läger. Rudolf Dassler startade i vart fall sin egen skofabrik och marknadsförde och sålde sina gymnastikskor och sneakers under det nya namnet Puma.


Puma är också känd som en punga eller ett bergslion. Eventuelle ændringer i den svenske original vil blive fanget igennem regelmæssige genoversættelser. Bagar och Ryggsäckar Ryggsäckar Puma Adriana Lima.

PUMA X Adriana Lima, denna ryggsäck är inspirerad av Adrian as höga identifiering för boxning. PU-lädermaterial med broderade lappar som representerar Adrianas personlighet. Dragkedja öppnas i huvudfacket med bärbar datorslip i fickan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg