torsdag 2 mars 2017

Turistgården ven

Boka online, betala på hotellet. Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online. Samla nätter, få på köpet.

Fira och njut av Påsken på Ven. Njut av Påsken, ledigheten och ” Det Hvenska Påskbordet” med ett par härliga dagar mitt i Öresund. Välj Vens äldsta pensionat som plats för er vistelse om ni föredrar en unik miljö, ett mycket centralt läge och en härlig trädgår restaurang och lounge att vistas i. Ni tar er hit till vår ö med båten och redan på turen över sundet börjar den inre transformationen.


Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Här tolkar kockarna de skandinaviska klassikerna med ett modernt och uppdaterat uttryck. Turistgården på Ven , Landsvägen 193.

Härlig miljö och en fantastiskt trevlig uteservering. Privat parkering erbjuds mot en extra kostnad. Hotellet serverar en kontinental frukost. Nära till ba nära till golfbanan, nära till naturen och granne med Tycho Brahe minnena. En kvarts promenad eller minuters bilfärd bort finns shopping, teater och ett stort utbud av andra nöjen.


Det är därför som vi ofta beskriver oss som vandrarhemmet utanför City, mitt i Centrum. I restaurangen tillagar vi mat med det bästa av vad ön har att erbjuda i råvaror. Från den goda husmanskosten till den Ven -inspirerade A la carte menyn.


Camp Ven Tältcamping och stugby som bjuder på närhet till stranden och vacker utsikt över Öresund. Hej och Välkomna till nya Allt om Ven hemsidan. Vi håller på att lägga ut en helt ny hemsida och Ni får ha överseende med små fel och vi kan ej idag garantera all info, texter och priser är korrekt. Din bokning bekräftas på en gång!


Kanalen sträcker sig genom centrala Töcksfors och erbjuder ett båt- och kanotliv värt att längta efter. Närheten till norska gränsen och Egör det lätt att komma hit.

Restaurang, hotell och pensionat. Vens Vandrarhem ligger i en skepparvilla alldeles intill Bäckvikens småbåtshamn på ön Ven och är en perfekt utgångspunkt för att utforska ön. Vi erbjuder trevlig boende intill strandkanten med utsikt över sundet. Varmt välkommen till Vens Vandrarhem, Sveriges vackrast belägna vandrarhem. Självklart ska man övernatta på Ven under sitt besök!


Här finner du karta och lista över hotell, pensionat, stugor och andra övernattningsalternativ på Ven. Det finns kök för självhushåll. Här är pastan gjord av vete från fälten på ön, fisken fångad i havet intill och osten tillverkad i öns egna mejeri. Slå dig ned i en matsal fylld av blommor och konst och ta in den oslagbara atmosfären. Ven ligger endast minuter med båt från Landskrona med dagliga avgångar.


Färjan från Landskrona till Ven kostar SEK enkel eller 1SEK tur och retur. Du kan boka din resa från Landskrona – Här. Danskarna älskar Ven lika mycket som skåningar och andra svenskar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg