onsdag 1 november 2017

Vägghållare cykel

Alla dom senaste modellerna. Hitta din favorit hos oss! Bästa priser hos Bikester! Cyklar till alla åldrar. Vi har ett stort utbud cykelartiklar från kända varumärken.

Handla online eller i butik! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Köp vägg- och takhållare från alpin, BBB, Delta och Minoura. Spara golvyta - häng upp cykeln på väggen!


Denna smarta upphängningskrok hakas fast runt cykelns fälg, vilket gör att den passar till mer eller mindre alla cyklar. Uppfällbar praktisk vägghållare för cyklar m. Fyll i dina uppgifter nedan för att logga in.

Ett konto skapas automatiskt upp till dig vid köp. Läs mer om Parkinglot Wide 3″, vägghållare cykel. Produktbeskrivning Smart lösning för platsbesparande och funktionell förvaring av cyklar och cykelhållare. Kan ej användas tillsammans med. Maximal vikt kg inkl.


Kan användas med alla pedaltyper. Cykeln hängs i pedalen. Klicka eller för muspekaren över för att zooma. Vi har alla typer av cyklar även cykelkläder och tillbehör.


Vi utför även reparationer av alla märken. Lång erfarenhet och kunnig personal. Vi har även smarta cykelväskor, som gör det enkelt att bära med sig cykeln på resan och dessutom skyddar cykeln från repor och stötskador om du till exempel tar med cykeln på en längre flyg- eller tågresa. Kennedy sade en gång att ”Ingenting kan slå det enkla nöjet att cykla på en cykel ”, och där är vi verkligen beredda att ge honom rätt. Vinden som blåser i ansikte och kläder, känslan av att just ha tacklat en hård backe, eller helt enkelt den stillsamma naturupplevelsen - att cykla är underbart!


Självklart är nyhetsbrevet gratis och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Bra kvalitet till bästa pris! Prenumerera på nyhetsbrevet nu och få en rabattkod värde 10€! Egenskaper Allmän information Max. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning.


Med hjälp av vägghållaren kan du enkelt förvara och lagra cyklar , stegar m. Hållararmarna är överdragna med gummi. Fysisk butik: Astrakangatan 2 Hässelby Måndag - Fredag. Choppers är inte bara för vuxna, dude! I själva verket med överflödet av små barn cyklar på varvet försäljning, skrotningsanläggningarna och soptunnor, det är bara logiskt att detta hade att göra.


Upphängning och väggbeslag till cyklar. Fri frakt vid köp över 49- Hem. Hundratusentals kunder kan intyga att Biltema säljer prisvärda cyklar och tillbehör.


Vägghållare för upphängning av cykel. Du känner säkert igen Yosemite, Biltemas eget cykelmärke som finns i mängder av utföranden. Oavsett vilken cykel du är ute efter så har vi den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg