onsdag 1 november 2017

Volvo trim b230

Trimkammar som passar från gatbilen, till vråltrimmad dragrace motor. Lätt trim till b230f - mestmotor. Med över års erfarenhet och med kunder från hela norden bygger, trimmar, tillverkar, renoverar och säljer Timos Motor trimdelar och kompletta och. Vad kan man göra åt en B230a för att få den att gå lite bättre utan att dra så mycket mer soppa? Plastic Fantastic, ingen bil utan en båt med kraftig amerikansk bilanknytning!


Spännrulle kamrem D24.

Spara Lagerstatus 2-veckor Info. Motordelar Stroker Kit B2-B234. Används ofta till Rally. Bygger på samma plattform som Voch nya C70.


Han slipade ett par olika kamaxlar åt mej som fungerade väldigt bra, men hållbarheten var dålig. Mitt första trim var efter den trimningsserie som Teknik för Alla hade i sin tidning. En som också var dåtidens guru inom trimning var Niels Elleman Jacobsen.


Men ska man börja tänka på större turbo, större spridare m. Så är ett exktraktor grenrör nästan ett måste, enligt mitt tycke åtminstone.

Detta gjorde att kolvarna kyldes bättre och inte blev lika varma. Du har inga notifikationer. Hei Har fått tak i en fabrikny B230K med 6topp. Tyvärr finns det kopior som väger upp till 1gram vilket är nästa tyngre vilket är helt förkastligt på en trimmad motor. Till höger har vi våran lättade lyftare.


Vi borrar inte så många hål som många andra trimmare gör därför då gör man avkalka på hållbarheten. Volvo 24 2trim tuning. Ska du göra en topplocks renovering kan det vara bra att veta hur.


Störst på bildelar, reservdelar och tillbehör - nytt, begagnat och renoverat. Kallebäcks motor trimmar alla typer av fyrtaktsmotorer, med eller utan överladdning. Jag tror honom, men söker lite info av er på forumet. De här vevstakarna är av samma typ som användes när vi utvecklade 806Hk motorn åt Koenigsegg. Depending on the model the displacement was 2. L (1cc) (as B21), 2. Passar både rak och lutande motor.


Topparna är rengjorda samt blästrade, nya ventilstyrningar, tätningar (B20), ventiler och fjädrar. Jag tänkte gå igenom olika delar av motorn snabbt och ge tips och råd som jag kommit fram till sista åren på. Trimkam – Folkracedelar – B2– B– B– Opel – SAAB – BMW.

OBS kringutrustning kan köpas till tex databox elsystem turbo grenrör start generator osv står på pall, så den kan hämtas eller skickas omgående.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg