tisdag 3 juli 2018

Uptrail

Sök ditt nya jobb utan CV på sekunder. Intervjun börjar direkt i ansökan – inget CV eller personligt brev. CV or cover letter on mobile or web in less than 30. Jobbevakning har skapats.


Uptrail AB minskade sin omsättning med -24.

Du kommer i fortsättningen att få e-post så fort det finns matchande. Sök jobb på under sekunder, utan CV – här är startupen som gör det enkelt för dig att hitta drömjobbet. Gå till företagsprofilen och se en presentation av uptrail som arbetsplats med lediga tjänster, trivselbedömningar och mycket mer.


Ansökan skickas via integrationen till Teamtailor där du som användare av Teamtailor går igenom ansökan direkt i deras system. Gå med i LinkedIn utan kostnad. Part will cover day through day 4. Mellan maj och juni fördubblade företaget sin omsättning och Gustaf Winnberg räknar med att bolaget kommer att dubblera den igen fram till september.


Varmt välkommen att söka jobb på något av våra kontor eller kontakta våra partnerföretag om du vill jobba i trafiken som till exempel förare eller tågvärd.

På Webbdagarna träffar du. Och som du ser nedan kan annonsen innehålla en hero-bil ikoner och mycket mer. För det är ju sådant som fångar vår uppmärksamhet – eller hur?


Hanna Pettersson menar att det många gånger kan räcka med en väl underbyggd pitch eller rentav en skiss på en whiteboardtavla för att få till stånd en affär. Man blir aldrig färdiglärd och i och med att tekniken hela tiden förändras så hoppas vi kunna erbjuda det senaste inom den. Vi ger dig information om vårt företag, våra produkter och hur vi kan hjälpa dig. Frågorna är, så klart, framtagna specifikt för respektive tjänst och företag. Bra tjänst tycker jag.


Vi hämtar informationen. Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara. Våra kunder har olika utmaningar inom rekrytering vilket innebär att uppdragen är specifika för respektive företag. Våra partners tillhör marknadens bästa. Istället får den arbetssökande svara på ett antal frågor som utformats av arbetsplatsen som söker personal.


Att ha rätt medarbetare på plats är en avgörande faktor för dagens arbetsgivare samtidigt som konkurrensen om de riktigt duktiga hårdnar. Vi som arbetar här har bland annat en bakgrund som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Vi tror att du, liksom vi, har programmering som ett stort.

Delar du vår passion för digital marknadsföring? Hjälp oss göra branschen bättre! Fyll i vår årliga undersökning Kurser och aktiviteter SAMARBETA MED TJEJER KODAR Vill du göra någonting konkret för att få.


Vi bevakar reklam från länder, med egna system sammanställer vi all rapportering. Reklammätning, PR- nyhetsbevakning, sociala medier och reklamstatistik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg