onsdag 1 mars 2017

Bergskristall deo

Billigare än rekommenderat pris! Handla hälsokost, skönhetsvård och mycket mer hos oss på Svensk Hälsokost. Fynda bland Exklusiva Varumärken. Mountain Fresh Kristall Deo är en naturlig deodorant av 1 ren bergskristall.


Den är mild mot huden på ett naturligt sätt och innehåller ingen alkohol, inga oljor eller kemikalier som andra deodoranter gör.

Det unika med deodoranten är att den är skapad av naturens egna mineralsalter, salter som utvunnits ur bergskristall. Det finns en vanlig missuppfattning att bergskristall eller kristalldeodoranter som Thai-sten är gjorda av just bergskristaller, men de är ofta gjorda av alun. Möjligen kan det vara att minska sammanblandningen med alum (inium) som är orsaken till att man vill kalla de för bergskristaller. Deodoranten efterlämnar en mikroskopisk fin film som neutraliserar pH och stoppar växten av bakterier.


På så vis blir huden luktfri samtidigt som porerna kan andas fritt. Passar också känslig hud. Salter som utvunnits ur bergskristall.


Kristalldeodorant med antibakteriella egenskaper, hämmar tillväxten av bakterier på huden som orsakar dålig lukt.

Nej, det finns ingen bergskristall i kristalldeodorant, flytande bergskristall och Thai-sten. Så varför kallas det inte alun, som det är? Möjligen för att alun lätt förväxlas med de aluminiumsalter i deodoranter som fått så dåligt rykte de senaste årtiondena.


Tack till Anki för ditt tips i en kommentar idag. Letar du efter en ny deodorant? Se vårt breda sortiment av populära deodoranter. Spara upp till på Deodorant. Alkohol- och aluminiumfri deo med långvarig effekt och antibakteriellt skydd.


Lugnande ingredienser gör den snäll mot känsliga eller nyrakade armhålor. Doftar pudrigt och mjukt. BETYG: Läs mer och köp här. Råa, obearbetade mineral, ädelsten och kristaller. Moder Jords fascinerande former - starka färger, klara kristaller och gnistrande naturliga fasetter.


Recension av Deonat Natural Mineral Deodorant Stick En deodorant som vid normal användning räcker upp till ett år för en hundring låter ju hur grymt som helst, men funkar det? Recension av Clarins Men Antiperspirant Deo Stick Clarins Men Antiperspirant Deo Stick är en deo som utan tvekan tillhör eliten av deodoranter. Detta är en alkoholfri antipersperant och deodorant som jag tycker är suverän.

Den innehåller plantextrakt och mineralsalter som hindrar dig från att svettas utan att täppa till porerna. Veckans husmorstips: Gör din egen deo ! Klicka på länken och häng med dit du också, vetja! Ingen kan väl ha undgått snacket om innehållet i köpta deodoranter. Jag har använt denna deo i kanske två år nu och det är fortfarande mycket kvar.


Den fungerar utmärkt för mig, jag luktar aldrig svett när jag använt den. Jag svettas dock inte så stora mängder utan deo så kan inte uttala mig om hur mycket svettningar den tar bort, bara den uteblivna svettlukten. I vissa produkter har man antibakteriella ämnen som kokosfett, i andra är det bergskristall eller andra ingredienser som sänker pH-värdet i armhålan så att de illaluktande bakterierna inte får fritt spelrum.


Men alun innehåller också aluminium, nämligen kaliumaluminiumsulfat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg